PACKAR medan de REGNAR!

      Datum: 2011-03-31 | Tid: 21:02:44
Fotograf: Isabella Aflaki (jag)
Ja, när jag har skrivit klart det här inlägget så ska jag börja på min packning. Eftersom jag ska till GBG imon och stannar där tills på söndag. Härligt med lite semester. Det betyder dock att jag inte kommer blogga så himlans mycket, men ska fixa nått tidinställt inlägg OM JAG HINNER. Jag ska ta med min kamera till gbg, men jag vet inte om det kommer bli några lyckade bilder eftersom tävlingen är inne. Men jag ska försöka mitt bästa! Så snart ska jag smyga in till min storasyster och kolla efter lite kamera tillbehör som en LADDARE.
HA DE BRA HÄR I TRÅKIGA VÄXJÖ SÅ SES VI PÅ SÖNDAG!

A beautiful sky.

      Datum: 2011-03-30 | Tid: 20:43:19
Foto: jag
Ja idag har värdet varit helt ok lektionerna med faktiskt. Imon är det torsdag, värsta dagen i veckan enligt mig, eftersom vi har gympa i skolan (fast de är roligt när man väl gör det men jobbigt att åka dit "vi åker buss".) Men nu sitter jag och kolla på mästerkocken, rätt roligt faktiskt.

me.

      Datum: 2011-03-29 | Tid: 19:00:00
Jag idag! Lite suddig men den får duga.
Ja nu har jag precis tränat "gynastik", vi hade på oss tävlingsdräkterna för på fredag så åker vi till göteborg och tävlar RM.

A beautiful girl.

      Datum: 2011-03-29 | Tid: 15:45:36
Fotograf: Isabella Aflaki (jag) © Modell: Thea Kallhed © Kamera: Canon eos 500D
Fotograf: Isabella Aflaki (jag) © Modell: Thea Kallhed © Kamera: Canon eos 500D

Igor

      Datum: 2011-03-27 | Tid: 19:11:44
Fotograf: Isabellaaflaki (jag) Modell: Igor
Hejsvej,
idag på morgonen så skulle jag tränat vid 9 men jag försov mig. Så jag tränade vid 1 ist på simhallen "africa dans" sen simmade jag några längder. Sen stack jag hem och träffade Thea, vi fotade lite. Så det kommer upp en bild varje inlägg.

SOMMARTIDER HEJ HEJ SOMMARTIDER...

      Datum: 2011-03-26 | Tid: 21:26:06
HALLÅ I DE BLÅ.

Runt 12 så cyklade jag, Nhea och Vilma mot teleborgs hallen. Sen blev det en lång träning, till klockan 5. Vi gjorde massa grundövningar för rundater och flickisar. Imon är det träning igen fast vid 9. Egentligen 8 "vintertid" Men imon/inatt vrider man om klockan till sommartid, alltså en timme framåt. Usch när jag väl tänker på träning så känns det som att träningen har tagit över mitt liv! Det klart att det är roligt att träna, men jag hinner lixom inte leva livet?
Nu för en stundsen så åt jag fruktsallad, pannkakor, RIKTIGT GOTT! Men nu är jag mätt som en jag vet inte vad. och sen så har jag HUVUDVÄRK och det SUGER.

tjejerna hos mig!

      Datum: 2011-03-25 | Tid: 23:46:34
fotograf: Jag / Modell Vilma
hej nu har precis Felicia, Nhea och Olivia stuckit hem. Vi har gått till roma, beställt en familje pizza "fyfan va stor den var" sen köpte vi några kg godis. Och man jan ju säga att vi knappt åt upp hälften. Men vi har faktiskt haft riktigt roligt. Men jag är riktigt trött nu, Imon ska jag upp tidigt för jag ska träna HÄRLIGT!

I'm the best

      Datum: 2011-03-23 | Tid: 10:17:35
De är inte jag som har tagit bilden, de är min syster! Men jag hade ingen annan bild.
tjollahoppsansa!
Jag mår toppen, förutom att min halva tånagel har låssnat "skabbit". Men annars är jag nöjd nöjd nöjd Bell a är så nöjd hon är så nöjd nöjd nöjd. Aja sen om några timmar så ska jag träna och plugga!

MOT STAN

      Datum: 2011-03-22 | Tid: 21:38:37
Idag efter skolan så sticker jag och mina otroligt braiga vänner ner till stan! Jag behöver verkligen något nytt. Men sen drar det iväg mot gympan, mysigt! Men jag lovar att det kommer super fina bilder på början av nästa vecka!

En helt vanlig måndag.

      Datum: 2011-03-21 | Tid: 11:13:34
Nu har vi haft slöjd men vår slöjdlärare var inte här, så vi fick göra va vi ville! HÄRLIGT ! men snart är det engelska och sen mat. Sen efter skolan sticker jag till bella. Ikväll ska vi fira pappa, för han fyller år idag.

cupcakes

      Datum: 2011-03-19 | Tid: 23:11:55
Nu ha vi bakat cupcakes, fast om jag ska vara helt ärlig så var smeten godare än när dom var färdiga. Men i alla fall så har jag varit och tävlat "gymnastik" idag i vetlanda. Det kändes bra men de var tydligen inte bra enligt domarna. Men vi kom delad 5 med tra andra lag. Men de var roligt, vi fick dessutom begangnade priser. Dom hade klistrat på ett klistermärke över den gamla texten FULT! Innan vi börade baka, så kom Lina och Felicia förbi en liten stund. ♥

CONVERSE och PIPPITRÖJA

      Datum: 2011-03-17 | Tid: 13:09:19
Nu är dom snygga skorna på bilden mina och tröjan med!
Hej, idag efter skolan så ska jag hem och göra nått gott att äta, är himlans sugen på semlor!, som jag bakade igår.
Men sen vid sex ska jag på fotboll! Sen ska jag plugga lite.
Nu sitter jag på no lektionen och vi har "FRISURF" bara för de är tekniska poblem med det vi egentligen skulle göra A.W.E.S.O.M.E !

back to school

      Datum: 2011-03-14 | Tid: 21:07:00
FLUMM BILD
Ja, nu sitter jag självklart i skolan igen. Jag vet att de var längesen jag fotade på "riktigt" men vårat poträtt objektiv är på lagning. Men jag ska fota Nhea någon dag !

studiedag

      Datum: 2011-03-14 | Tid: 11:45:38
Känns skit att jag måste sitta hemma och plugga idag även fast det är studiedag! Men jag hade tänkt att jag skulle vara klar runt 1 för då ska jag duscha och sen ska jag cykla upp till bella, sen ska vi rida Donald i de här pissvädret. Det är bara grått i Växjö, regn och slask. Men nu håller det i alla fall på att bli vår HÄRLIGT!

Melodifestivalen!

      Datum: 2011-03-12 | Tid: 20:10:56
Sitter här och kolla på melodifestivalen, har själv inte följt de men jag tycker finalen kan vara rätt kul! Vet inte vilken jag ska heja på, men hoppas verkligen att det är någon bra som vinner!
Idag har jag varit i värnamo och spelat match riktigt roligt, förutom att de ösregnade och att vi tyvärr inte vann!

skype

      Datum: 2011-03-12 | Tid: 09:55:55
Bella väckte mig med att ringa från skype på min mobil "toppen" klockan var kvart över åtta! Men nu är jag piggare, runt 3 ska vi spela match mot värnamo! Det kommer bli jätte roligt. Sen tror jag att vi har gäster på kvällen.
Igår hade jag och tjejerna skit rolig, har fortfarande ont i magen efter all skratt. Vi sjöng singstar, jag kände verkligen att jag var bäst "eller inte". Mitt hjärta dog igår, när min kompis pappa kom så knackade han på fönstret eftersom han inte kunde komma in (de var portlås) och jag bara flög ner på golvet och darrade som en gris! Jag bara ner på golvet tänk om han skjuter, för jag fattade ju inte att de var han!

HESTRA

      Datum: 2011-03-10 | Tid: 19:46:36
Idag har vi åkt skidor med skolan hela dagen. Det var skit roligt! Jag är så jävlar stolt eftersom jag åkte den röda backen "utan att trilla"! Men det var jätte läskigt när vi skulle åka upp med sittliften, för då stannade den och vi var ungefär 20 meter över marken och livrädda. Men vi klarade oss, fast jag fick lite panik så jag satt där och skrek men sen sattes den igång efter 10min. HOTELLET ÄR BOKAT, vi ska ju till alicante i maj. Jag är nöjd med hotellet, det sång jätte fint och bra ut.

tisdag

      Datum: 2011-03-08 | Tid: 21:49:25
Hej! Efter skolan så gick jag ner på stan med Nhea, Maya och Signe. Vi gick inte så länge men jag köpte iaf lite godis på lagerhaus. så jag blev nöjd, måste bara säga att jag älska deras godis. Som ni kanske märkt är det väldigt gott! Sen nu har jag kommit hem från träningen! Men juste måste bara berätta om det läskiga modet på högstor igår. Jag var ju hemma hos bella som bor granne med den som blev mördad. Och sen när jag skulle hem så stod jag ute och väntade lite och det var liksom på kvällen 2 timmar innan mordet begicks. Lite läskigt tycker jag!

halv åtta hos mig I VÄXJÖ !

      Datum: 2011-03-07 | Tid: 20:15:41
Tycker de är rätt coolt att de är i Växjö, eftersom det är så litet här! Men idag har jag ridit Donald, vi hoppade lite. Sen så har vi åkt skridskor med skolan idag, i början trillade jag nästan hela tiden, men mot slutet blev jag grymt bra. Senast jag åkte var förr förra vintern, så det var faktiskt riktigt roligt! Men nu sitter jag och kolla på familjen annorlunda!

next GRAND

      Datum: 2011-03-05 | Tid: 10:32:10
Hej!
Maya var här igår, så hon sov över. Vi satt uppe med en sak, de va as roligt! Men idag ska jag ner till grand med Felicia! Har inte varit på Cubus i växjö än, så jag måste dit!

Vem är jag?

      Datum: 2011-03-03 | Tid: 20:15:38
Jag har ju inte riktigt presenterat mig för er så nu känner jag att det är en toppen tid för det !

Jag heter Isabella Aflaki och är född 1997. Jag bor i staden växjö, och är född här. Jag har en stora syster vid namn Rebecca. Jag är inte hel svensk, eftersom min pappa kommer från Iran men mamma är svensk. Fördelen med det är att jag har fått så bra piggment, som jag är väldigt glad över!
Jag går på en skola som heter Ringsberg, det är en estetisk skola som innebär att vi använder oss av musik och drama i alla ämnen. Skolan är dock inte så bra enligt mig. Jag har gått på Ringsberg sen sexårs och kommer förmodligen fortsätta till jag går ut nian.
På fritiden så tränar jag gymnastik, jag har tränat i 1,5 år och tränar 2 ggr i veckan med mina fina vänner. Ridning är också en sak jag ägnar mig åt på fritiden. Jag har ridit på ridskola i 4 år men nu så rider jag Donald 1 gång i veckan med min undebara kompis Isabelle. Sist men inte minst så spelar jag fotboll, jag började i vintras. Så jag har inte alls spelat länge men jag tycker det är jätte roligt. Min favorit position är 1.topp, back är också helt ok! Men mitt är inget för mig i mitt nuvarande läge, har verkligen världens sämsta kondition. Utöver mina aktiviteter så gillar jag att va med mina kompisar, fota och shoppa!
Resa är också ett stort intresse, fast vi reser inte så ofta. Men 1 gång per år iaf, mitt absoluta favorit ställe är Gran Canaria, där jag har varit en massa. Eftersom vi har haft lägenhet i Las Palmas. Ska faktiskt utomlands i maj till alicante som ligger i Spanien. Har aldrig varit där men det kommer säkert vara toppen!

FINA VÄNNER

      Datum: 2011-03-03 | Tid: 12:47:51
Hej, sitter här med mina vackra vänner, men nu har vi no sen tyska CIAO !
Hej, nu sitter jag här med mina vackra vänner