Jag & min pappa!

      Datum: 2012-05-28 | Tid: 20:44:51
VÄRLDENS BÄSTA pappa och jag förra året i spanien.
(tyckte jag var stentuff i mina illrosa solglasögon (så himla fula, fjortis!!) men pappa min var allt söt)

Å snart bär det av igen till spanien, idag har jag pluggat och pluggat så jag slipper göra allt jag missar efter! Jag kommer vara ifrån min gosigasäng i elva dagar. Nyss så spenderade jag även en timme av dagen åt en trevlig (nej, långtråkig och gäspig) musikgudtjänst i kyrkan med Nhea.

Eurovision song contest med favoriterna

      Datum: 2012-05-26 | Tid: 19:22:53
Ikväll ska jag mysa framför eurovision song contest med mina favorittjejer. Har faktiskt inte kollat på eurovision song contest i år men finalen är ju ganska spännande eller? nej kanske inte men jag är inte så mycket för sånt egentligen, men lite mysigt är det iallafall.

Annars idag har jag faktiskt shoppat med Felicia, köpte min eventuella konfirmationsklänning och en skjorta. Jag visar skjortan imon, men klänningen får ni inte se förrens det är dags för konfirmationen.

Gårdagen

      Datum: 2012-05-26 | Tid: 19:01:28
(mongobild som jag lånade från lina )
Igårkväll hade vi det jätte mysigt hemma hos lina, vi åt och åt, det var väl det vi gjorde och självklart så pratade vi en massa också. Och myste i kvällssolen.
Kom hem som en trött liten gris efter allt och somnade direkt.

Nu har vi praoat klart!

      Datum: 2012-05-25 | Tid: 20:05:00
Så här söta har vi varit under denna veckan!
Vi har iallafall haft kul och det har varit väldigt skönt att praoa istället för att gå i skolan. Nu ska jag upp till lina med nhea och felicia för vi ska grilla och äta massa gott. Med detta vädret så kommer det nog bli en awesome kväll!

VILMA

      Datum: 2012-05-24 | Tid: 22:25:31

Nu är jag hemma från träningen (idag gick det jätte dåligt). Men dagarna går och snart ska vi tävla (ska bli jätte kul) men snart befinner jag mig även i Spanien (mysigt) men även på en skolavslutning (nice, nice, fucking, nice).
Fina paranteser

Kryp kryp

      Datum: 2012-05-22 | Tid: 20:06:37
Denna veckan så är det ingen skola för mig utan jag praoar med min kompis på subway, vilket är himla skönt. Vi jobbar 9 till 14 så det är ett stort +. Här i växjö är det även super varmt, solen skiner himlen är blå åå vad det är skönt att leva då (nja inte riktigt så), men nu kan man allt visa sig i shorts!

Blekta toppar

      Datum: 2012-05-21 | Tid: 21:11:00

Fotograf/redigering: [jag] | Modell: Diana
Blekta toppar tycker jag är as snyggt på de som har mörkt och långt hår. Här ovanför ser ni Diana med blekta toppar, vilket passar super bra på henne.

Sommarväder

      Datum: 2012-05-20 | Tid: 20:41:32
Fotade lilla Diana för några timmarsen, då vi ändå var ute och grillade. Så fler bilder lär komma senare.

Nu är jag i stort behov av en vit fin klänning till min konfirmation så det är nog dags för mig att leta reda på någon CIAO.

SWEET

      Datum: 2012-05-19 | Tid: 18:32:28
Fotograf/redigering: [jag] | Modell: Thea
Igår åkte jag ner till karlskrona eftersom "vi hade vägarna förbi", så jag stannade till hos maya på hennes superdupermega mysiga ställe. Så vi (iallafall jag) har haft det jätte bra och super mysigt. Nu är jag tillbaka i växjö och här regnade nyss, tror det har slutat nu, men har sett att det ska bli ganska fint väder nästa vecka vilket glädjer mig!

FRI SOM EN FÅGEL

      Datum: 2012-05-16 | Tid: 19:23:00
Nu är det barra åtta skoldagar kvar innan sommarlovet för mig. Eftersom jag är ledig en hel del nu på slutet, då jag ska resa två gånger.

ALICE I UNDERLANDET

      Datum: 2012-05-15 | Tid: 19:43:56
Fotograf: [jag] | Modell: Hanna
Så himla vackra ögon flickan har.

Nu ligger jag här i min säng och slappar, imon väntas inget plugg utan bara en så kallad "temadag" då alla elever på skolan är uppdelade i grupper och så gör man olika utmaningar och sen har jag även en idrottslektion. CHILL

NEON

      Datum: 2012-05-14 | Tid: 18:21:03
Glad?, JA!
Vet faktiskt inte riktigt kanske för att jag har kollat klart på pretty little liars (tror det eller ej) och väntar nu på säsong 3 som kommer ut runt den 4 juni tror jag?
4 juni hmm (varför känns det så bekant?), jo juste det var ju då jag skulle åka till spanien...
ps. shortsen jag lovade visa är inte riktigt klara så ni får se dom i slutet av veckan istället.

Ett gäng mysiga tjejer.

      Datum: 2012-05-12 | Tid: 20:10:26
"Det är sånt här som är roligt"
Idag experimenterade jag och Thea med våra shorts, vi testade på att bleka och hålla på med våra shorts. Imon återstår det att se resultatet, just nu ligger våra shorts i tvätten för att de ska bli av med allt blekningsmedel. Resultatet kommer jag visa här på bloggen så håll utkik.
Ikväll så ska jag hitta på något roligt med mina kompisar så jag måste skynda mig lite nu...

AJAJAJ

      Datum: 2012-05-08 | Tid: 19:28:08
Har tränat idag, det var inte så jätte bra eftersom jag har fått ondare i mitt knä nu, men jag ska kolla upp det imon. Nu ska jag in i duschen.

Nytt linne

      Datum: 2012-05-07 | Tid: 20:09:51
jeans, cubus / linne, bikbok (nytt)

Detta hade jag på mig ikväll, annars idag har jag kollat på pll och varit på ett tråkigt utvecklingssamtal, vi har sagt samma sak sen jag gick i 6:an. Men men det är troligen viktigt att upprepa det, nu ska jag fortsätta att kolla på min favorit.

Stiligt

      Datum: 2012-05-07 | Tid: 11:04:19
Modell: Felicia | Fotograf: [jag]

Igårkväll tog jag några fina bilder på Felicia. Annars har jag knarkat pretty little liars, så himla bra, läskigt och läskigt igen.

Myser med sockris, Elin & Vilma i cirkustältet!

      Datum: 2012-05-06 | Tid: 13:26:22

Hej redan här på cirkusen, vi myser med en massa godsaker och har det jätte bra här i tältet. Imon drar cirkusen vidare till Karlskrona, vilket betyder att det är sista dagen för oss! Nu ska vi fortsätta att mysa...

 


Detaljer

      Datum: 2012-05-04 | Tid: 23:46:06
Smycken- (vet ej)
Hej, nu de senaste dagarna har jag varit upptagen, eftersom jag har jobbat på cirkus med mina gymnastik kompisar! Det är nämligen så att cirkus skott har kommit till växjö, och då är vi med och hjälper till, skulle kalla det för ett toppen jobb, vi springer runt och leker till största delen. 
Nackdelen med att cirkusen är nu är att jag har fått superduper ont i mitt knä, hoppas inte det är något farligt eller allvarligt som en skada för livet. Usch, nu har jag sökt runt lite på knäskador och så.. hittade en jag tyckte passade in, och det står att det möjligtvis gå att sy ihop skadan eller blir det en operation som gäller. Vill verkligen inte att det ska vara något allvarligt, men jag ska kolla upp det på måndag.
Fast grejen är den att jag ska tävla i gymnastik om en månad i stockholm och det kan jag bara inte missa sen direkt efter det åker jag till Spanien, så jag skulle helst vilja kunna gå normalt snart utan att det ska göra skit ont!

ILLA

      Datum: 2012-05-03 | Tid: 21:32:39
Tredje maj 2012, började med att jag cyklade iväg med ont i magen och ett skadat knä mot skolan. Under första lektionen kände jag att jag verkligen inte kunde koncentrera mig, så jag åkte sedan hem. Visste inte riktigt vad jag skulle göra eftersom tabletterna inte hade hjälp, så jag kallsvettades och mådde piss! Men jag somnade tillslut på mattan (hur fasen hamnade jag där?) med min lilla vovve. Men sedan mådde jag mycket bättre och då var det dags för att jobba på cirkus med mina kompisar. Nu är jag hemma och har värkningar i mitt knä igen!
(hej jag mår inte så bra!)

I LOVE YOU

      Datum: 2012-05-03 | Tid: 11:23:00
Ni är världens finaste och grymmaste vänner! Ni är helt enkelt bäst, vilken tur jag har som har er!

Sommarväder=shortsväder

      Datum: 2012-05-02 | Tid: 17:36:05
Linne, bikbok | Shorts, made by me
Idag såg jag ut så här ↑, dock hade jag ett par svarta strumpbyxor under shortsen på morgonen, men som tillslut fick åka av, eftersom det var så himla varmt och skönt! Har varit ute en stund i solen idag, så himla skönt, man måste ju njuta av vädret när det är som bäst!
Nu ska jag träna, så vi ses!

Update: nitarna är köpta på shock!