Makes sense

      Datum: 2013-01-30 | Tid: 23:23:06
 
 
Ser redan fram emot frullen imon, ska göra pannkakor med bär och kvarg mm så gott. Nu vill jag sova så jag kan vakna upp imon och äta. Längtar. 

Evigheter

      Datum: 2013-01-30 | Tid: 22:55:42
 

Känns som jag har legat i den här sängen i evigheter, äter och kollar på serier, det älskar jag. Har kollat på en heeel serie medan jag varit sjuk. bra jobbat. Men jag vill faktiskt börja träna nu nu. Orkar inte vara sjuk. 
 
Fick i alla fall ett paket idag på morgonen, plötsligt var jag på mycket bättre humör. Jeansen på bilden låg i paketet och passade vilket jag inte förväntade mig, eftersom jag råkade beställa fel storlek, så ändå ganska bra dag.

Mupp

      Datum: 2013-01-27 | Tid: 23:22:52
Igårkväll var vi ett gäng tjejer här hos mig, vi lagade tacos och hade det allmänt mysigt. Förövrigt så sov Signe här och både hon och jag vaknade upp sjuka. Men jag fixade ihop en liten frulle bestående av fruktsallad och toast namnam som piggade upp oss för stunden. Orkade dock inte träna idag, gick en liten runda med mysis istället, mådde hemskt dåligt efter det, så har bara myst framför film med gottis.
Söta coolaflaskor. 
 

Bokad resa!

      Datum: 2013-01-24 | Tid: 11:39:00
-Tönt
Igår fick jag reda på att jag skulle få ledigt i tio dagar i maj/juni, så nu har pappa bokat en resa blir en solis. Åker dagen efter mitt sista nationella och kommer hem lagom till klassresan och sen slutar jag nian och då har jag hela sommaren framför mig. Låter så himla bra, vill åka nu!!!
 
Juste ska välja linje och så nu, har lite beslutsångest. Men jag tror jag vet vad jag vill gå, jobbigt beslut. 

Lagom bra.

      Datum: 2013-01-23 | Tid: 19:20:00
 
Frukost på ett mysigt fik i westfield.
Favortiterna och jag som jag självklart ville posera med haha!
Oxford street
 
Tränar är något jag gör ganska ofta nu, ganska kul faktiskt. Klarade att springa runt sjön (4-5km), riktigt nöjd (dålig kondis? ja.) Har även uppdaterat mig till en Iphone 5 och vi trivs väl haha, ville dock ha fyran.
 
Har även hunnit besöka london (även fast jag mer är en solsemester-tjej) men shoppingen i london var ju grym! Vi bodde precis intill westfield vilket gjorde det hela ännu bättre men jag föredrar nog ändå oxford street för det var mycket mysigare och där fanns dessutom favoriterna.
 
Jag fick bland annat med mig väldigt många söta toppar, en väska, en klänning, ett skärp, en väst, underkläder, smink, skönhetsprodukter och en lite tjockare och mysigare mage. 
 
Vi var självklart på madame tussauds också och ett annorlunda"tivoli" där alla sjöng och dansade till gangnam. Läskigt!  Men jag måste ändå säga att jag tyckte om london väldigt mycket tillslut. ♥
 

Nyårsafton!

      Datum: 2013-01-01 | Tid: 22:16:00
Hade en grym grym grym kväll med mina friendos igår. Vad mer ska jag säga?
-haha fjortisar!