VI ÄR TRÖTTTTTTTTA !

      Datum: 2010-05-30 | Tid: 20:35:10

Hej dagen började med att jag o bella vaknade , & sen cyklade till stallet , Jag red donald, gick INTE bra i början men sen i paddocken gick de bättre ;`) Men sen skulle jag o bella till ett ställe i skir . Så vi cyklade från stallet. Å då kom jag på en snabbväg genom en hage som vi kunde ta,
o bella.c : är du säker på att de inte är kossor i den här hagen.
Jag : nej , 99% säker var jag värkligen.
Men sen när vi hade cyklat en bit in i hagen så visade sig att de va kossor i hagen :o. hahha.
Men vi kom iallafall fram till stället vi skulle , till :) Men sen skulle vi leta sköthäst så vi besökte typ alla stall i skir o de är typ minst 20 stall. Men vi hittade ingen som vill ha skötare. ; ).
ha´hah. Jag o bella var väldigt trötta. Vi cyklade 2mil :oooooo !

Det blev mycke text :)


Lördaag ! ;:)

      Datum: 2010-05-30 | Tid: 20:23:04
Hej idag var de något kul på stan , så jag, Nhea, Isabelle, Stina och Sofie gick ner på stan en stund ;)
Vi gjorde massa o de var ett par läskiga långa gubbar. Han stod bakom mig o jag såg mini ut :o . hahah.
Men sen gick vi hem till mig o hoppade , någon bild kanske kommer :`) ! Nu har jag ansiktsmask på mig´, den är grön så just nu ser jag ut som ett monster ;) Men snart ska jag packa sen sticker jag till min bästavänn ! :)

fredagsmysss...............

      Datum: 2010-05-30 | Tid: 20:06:29

Hej ! 
 
Idag är de fredag o vi ska ha våran sista uppvisning på dacke, så nu är de snart slut !!!!! :o. Jag kommer sakna alla i trupp 3 .
Nhea
Isabelle
Stina
Sofie
Josefin
Elin
Vilma
Thea
Alice
Olivia
Tilda
Emelie
Elize
Sandra
Felicia

<3
Men idag skulle jag o Nhea till folkparken, så vi skulle mötas där. Men jag kom lite före o då satt de någon med kniv o grävde i jorden. När han såg mig så följde han mig med blicken. Så jag kollade bak på han o då tog han upp kniven från marken. Så jag kutade där ifrån ! Bajs läskigt ;s.

MYCKET SKRATT ! ; )

      Datum: 2010-05-29 | Tid: 08:53:13


.

HEJJHOPPIGALOPP :)

IDAG på SO:n så skulle jag o maya komma på något nytt till våran utställning av vatten. Så vi fick värsta idéerna, HAHAHAHAHAHHA va vi skratttade. Men sen var de tyska o då skulle vi baka o jag hade slarvat bort receptet så alla blev as sura på mig ;/ :). Men idag har jag varit med Thea och Signe . ;) . Men jag har iaf ont i magen efter allt skratt :/:).

Jag thea & signe BAKAR.

Recept ;)


Blanda allt torrt.


Gör tärningar.


Blanda in smör i de torra.Blanda allt i en pajform.


stoppa in i ugnen.

KKLAR & supergod ;) !!

o nästan uppäten ;) !


onsdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag !

      Datum: 2010-05-29 | Tid: 08:45:01hejhopp ;)

Sista letionen idag var slöjd, jag o signe , skulle kada ull sen tova. Så vi fick klappa fint på ullen med massa sopa o vatten. HAHAH de var jätte kul *. Men snart ska jag på dacke fnacke :)


GYMPA ! ;)

      Datum: 2010-05-26 | Tid: 21:22:06

hejhopp i farfarslingonsnopp ;) !

Heej dagen har varit varm , nu kommer sommaren.
Efter skolan så gick jag, Thea och Nhea ner på stan , Så nu har jag min skolavslutningstunika :) Ni får se bild på den 16 Juni ! Men jag hittade en blå vit tunika med som jag fundera på att lämna tbx ? ;) Sen köpte jag tvåpar svarta tights. Men nu har jag varit på gympan ROLIGT !

Tunikan på JC.

25maj

      Datum: 2010-05-25 | Tid: 19:56:47

'Hej idag är de igen vanlig dag för de är 25maj.´

Men idag i skolan så var de någon upplevelsedag :) Roligare än lektion iaf, för vi "KÖPTE SAKER", Efter skolan gick jag o Nhea ner på stan så la jag undan min skolavslutnings tunika & en annan tunika från JC :*
Sen var de träning, fick veta en tråkig sak :( Att b3lla inte fick börja i min grupp.


Måndaag, måndag ! ;) + bildbomb

      Datum: 2010-05-24 | Tid: 21:18:13

 BILDER FRÅN HELGEN ,,. på allt möjligt ! : )

Heeey , nu är de måndag ;)
Idag red ja Donald & Bella fick bissse. Vi hoppade studs ;) , Två hinder med 2meters mellanrum , eller nått ;:). Jag träffade iaf Annna i stalllet.
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH !
Men nu har jag varit ute med becca o hoppat , hon är inte vig ;o ! haha

hejjj ')

      Datum: 2010-05-22 | Tid: 22:38:03
hej nu sitter jag här hemma hos petra ;) . Vi har gjort mkycke på stan o här . Vi ska till stallet imon tidigt , för de är klubbhoppning ;D ! puss // dom ttre flickorna ;)

frredadsmysssss ! ;: )

      Datum: 2010-05-21 | Tid: 18:41:46
Hej de blev ingen träning för min del idag helller  ! ;( . Så efter skolan så spelade jag maya , signe & thea lite bingo haha ;D ! . Sen gick jag o thea hem ttill henne o hoppade lite sen gick jag hem o nu har jag precis varit o köpt hem lite god mat , chips & dip + mc :)  & köpt nya flipp flopp :) ! :) ! :) Ikv ska jag kollla lite på film o äta , haha :D

hej igen ;)

      Datum: 2010-05-20 | Tid: 15:18:09

Vill ha tillbaka min kind som den va innnan ! -----------------------^

Hej mkt bloggning blir de nog idag för jag kommer haa de skit tråkigt !
Men idag har jag tagit någon medicin som smakade usch & slämmig var den typ snigelslämm ;o , blä !
Men jag har fortfarande en kanin kind , hur länge ska den sitta kvar , kan den inte försvinna ?
Nu åskar de oxå ;ss , !
 

SJUK ;/

      Datum: 2010-05-20 | Tid: 09:15:39
Hej nu är klockan 09:02 , och jag är inte i skolan för i förrgår när jag opererade så fick jag en står bula över kinden som gör jätte ont nu ;(. Så jag kan inte gå till skolan. Idag hade ju jag Thea & Signe tänkt att äta nuddlar hemma hos mig ;/ . HAHA ! Men igår hade jag o maya jätte mysigt med hennes hund på kvällen vi hoppade hinder , Muffin är jätte duktig ;) . Senare när jag kom hem så fixade jag lite i mitt rum som vi ska renovera helt ;) Med nya fönster och ny gaderob oså ;) MEn snart ska jag till någon tandläkare som ska kolla på min stooora bula ;o !

operationen, SUGIG DAG IGÅR ! ;o

      Datum: 2010-05-19 | Tid: 16:16:01
hejj jag åkte från skolan vid 11 till sjukhuset där fick jag ta på mig ett nattlinne o sen fick jag en liten blå mugg med nått sen två stora alvedoner som jag skulle ta utan vatten ;o . Sen fick jag vila lite. Efter fick jag ett blått band runt armen . O så låg jag i en säng med täcke. Med sängen åkte jag in i ett rum då stack dom in en nål i hande på mig , oo jag grät mktmktmkt ! Men sen somnade jag o operationen började. De gick bra , när jag vaknade hörde jag becca sitta o prata med mig ;o . Men sen hade jag kvar nålen i handen o jag bara ; kan ni ta ut nålen värsta sur ;) Hihi sen fick jag en piggelin ;D . Sen hemma så la jag mig i sängen , sen vaknade jag av att jag hade spytt upp blod i sängen , FYFAN ! . Men sen idag har jag varit i skolan de gick bra ;). bara att min kind har svulnat upp jätte mkt , gör jätte ont ;(. Men nu sitter jag här med den bästa maya . Vi har precis druckit lite smoothie , GOOTTT ! ;)

hejj , ;:D

      Datum: 2010-05-17 | Tid: 20:52:52
Hej idagt var de skolan sen stalllet , jag o bella tävlade om vem som cyklade snabbast till stallet hon vann med 1 minut ;( Men högstorp ligger närmare än va stan gör . tycker jag men inte hon ;) Men de va iaf väldigt mysigt i stallet o rida va super kul , petra red igen i min grupp ;`)  Men imon kmr bli en skit dag ! JAG ska opereras , dom ska typ plocka bort tandkött i munnen. Så jag kommer få dropp och sånt läskigt ;o ;(((  Så ska bara till skolan till klockan elva sen till sjukhuset :( .Så jag får inte äta något efter tolv bara dricka vatten ;. PUUUUSSSS (L)

Grattis Ebbba ♥

      Datum: 2010-05-16 | Tid: 21:54:12

16 maj ♥

Idag fyller världens snällaste ebba år ♥ 

VI har tusentals minnen, de bästa va när vi åkte på din vattenskoter. ♥
HAHAH o vi sjöng svenne banan när vi åkte på röven ! :D ♥

GRATTTIS EBBBA ! ;)) ♥

LÖRDAG-SÖNDAG (L) Bästa helgen ;)

      Datum: 2010-05-16 | Tid: 18:39:14helgen har varit super . I lördags klockan 9 cyklade jag o petra till stallet där träffade vi alla tussare & christian från friends , han va från skåne med ;) Men han hade typ "lektion" med oss om hur vi skulle vara mot andra i stallet oså ;) Han pratade i 2 timmar eller nått ;o. Men efter de gick jag o petra o åt . Sen gick vi o ritade framsidor till skötaböckerna, ;).
Sen åkte alla till leo´s lekland så vi va där vid 5, För vi skulle sova där ;) När vi kom dit fick vi veta att vi skulle sova i disco rummmet ;), Sen hoppade vi om runt på leo´s lekland  till kllockan tolv i mörker ;DD. Favoriten är nog luft bananen som jag kallar den & studsmattorna ;)
På morgonen fick vi frukost i rummet & sen hoppa runt lite till ;)
Vid klockan 11 , åkte vi hem ;( , eller till stallet förmin o petra,lina,evelinas del ;D. Jag skulle rida Donald , jag red i paddocken ;) mysiiigt ;d. Sen åkte jag med pappa till subway och åt ;) Efter de hem o duscha & ansikts mask o sånt, hihi ;). Sen kom bella & hon berättade två roliga grejer för mig , haha :D. Kan skriva om de sen om de kommer funka :) Men ikv kommer iaf min syrra hem från frankrike som hon har varit i, i en vecka :D.                              


bella

      Datum: 2010-05-14 | Tid: 11:44:49


Igår bakade jag bulllar med bella, & vi provade den nya chokladen polka, den va good ;) Inatt sov jag hos bella, mysigt mysigt , på kvällen gick vi runt lite o vi plingade på lina. för hon bor typ granne med min lärare , usch på¨han . :) Men vi hade iaf väldigt kul ;) Nu ska jag ner på stan med ebba & elllan , vi ska ha de BÄST !  Men bella ska vara hos mig ikv, så ska vi äta pizza åso, ;)


Morgon ;)

      Datum: 2010-05-13 | Tid: 10:15:48
Hej. skönt att de inte är skola idag eller imon ;) . Idag ska jag vara med kusinen  ;) .

tema-dag :)

      Datum: 2010-05-12 | Tid: 15:56:18


Necessär ;)


väskan jag skrev om i söndags ;)


Hej idag i skolan på förmiddagen så var de tema-aktiviteter ;) Jag är med i ekevskyddsområdet, så jag höll i dom  små. Så jag lekte , rita gissa spring med dom, tråkigt var de ;/ . Men sen lunch o efter de syslöjd jag blev klar med min fula necessär (bild) , haha ;) Ny ska jag på träning ;)


dåligt ;(

      Datum: 2010-05-11 | Tid: 19:33:38
Det blev inget bloggande igår för jag var i stallet hela kvällen o när jag kom hem så ville jag duscha & äta (;
Men Idag skulle jag Thea & Signe redovisa våran konstrapport. vi skrek i slutet HAHAHA. Men på träningen så hade vi jätte kul (: Vi skulle prova att ha ögonbindel o göra friståendet "dans" och jag gick in i väggen ;)  jag  var  sämst, men sen övade vi vidare ;).jag  var  sämst, men sen övade vi vidare ;).

VÅR-UPPVISNING, NY MOBIL & VÅFFLOR

      Datum: 2010-05-09 | Tid: 17:25:02Heej . Idag klockan 12 åkte jag till theleborgshallen för vi skullle ha vår-uppvisning. De blev mycke vänta (; . Men de var iaf skit kul ! Jag va med i 4 nummer tro jag :) . Men jag köpte en ny dacke väska o en ny vattenflaska ;D .(kommer nog en liten bild sen) 
Men nu ska jag göra lite våfflor , ÄLSKAR "!  
OCH jag har fått en ny mobil (bild) ! ;)

Lördag !

      Datum: 2010-05-08 | Tid: 19:06:38Tråkiga bilder ;)


hejsan ;)
IDAG har jag varit i stallet o jag red min polle. Jag blev skötare på ABBBE med ! I stallet va jag med Evelina, Petra & Lina.
Men nu ska jag städa mitt rum för de är kläder o andra saker över hela mitt golv,  ;) 
Men de är kul när man väl har kommit igång. (;

fredagsmys.

      Datum: 2010-05-08 | Tid: 18:56:18

BLOMMMOR !Fotograf ; JAG, Isabella Aflaki          Kamera: Canon 500D


Heej , Idag va de skola först sen till "huset" efter de träning. Sen ikv ska jag på öjaby discot med Lina & Bella  . Kommer bli jätte kul ;) ! , Men de här blir ett kort inlägg p g a, att jag måste skynda mig (L)


idag ;D

      Datum: 2010-05-06 | Tid: 20:42:38


liten bild ;/

Världens bästa serie har slutat ;(( !

Idag så vare skolan ..... ;/,. Men efter skolan följde Signe & Thea med mig o så gjorde vi masssa;o;) Sen skulle vi göra gröt, hahah . O vi blandade i massa ;) . Men sen kom vi på att vi skulle tagit nudlar ist för de är MYCKE godare ! ;( . Men just nu har jag ont i min tand , haha ;/
 


skolan nu ;)

      Datum: 2010-05-06 | Tid: 13:38:37
Hej. Nu sitter jag i skolan jag har precis haft SO o snart ska jag ha tyska ;/ På SO fick vi sluta 20 min tidigare för våran lärare blandade ihop tiderna! Men efter skolan ska jag thea & signe vara hos mig (; . De kommer mer ikv ,;D

HEJJHEJJ

      Datum: 2010-05-05 | Tid: 16:24:36

Bilden är sen idag, när vi redigerade en bild i skolan ;)

&

En bild på mig idag.


Hej , kom precis hem från skolan. Sista lektionen va syslöjd, de var inte alls kul idag ;/. Eller jo när en kille i min klass sa att han skulle ha fotbollsmatch ikväll i braås. O min lärare : Gud va kul jag bor ju i braås så då kan ju jag komma o kolla ;D, Min syslöjds lärare är lite rolig ;o . HAHAHAHAH va jag skrattade ;)). Vi få väll se hur de går ikväll för honom;D. Men iallafall ikväll så ska jag på träning vid 17:00-20:30 ;)). kommer bli jätte kul.
OCH ikväll är de andraavenyn, yipppe ;D.


hejsanhoppsan ;)

      Datum: 2010-05-04 | Tid: 19:56:30

hej idag första lektionen va de konstrapport o de hade jag glömt , så jag Thea & Signe fick cykla hem till mig o hämta min kamera ;) Så fotade vi lite hemma hos mig ist , sen cyklade vi tbx till skolan o fixade med en text. O på lunchrasten cyklade jag o thea hem till mig så hoppade vi på min studsmatta för vi hade inget annat o göra ;) Men efter skolan gick jag o Bella o Lina ner på stan ;), vi gick runt o kollade lite ;) sen skulle jag på träning så jag o nhea åkte dit. på tränigen skulle vi lära oss en ny dans de va väl rätt så kul ;) <3


EN VANLIG MÅNDAAG ;)

      Datum: 2010-05-03 | Tid: 20:52:29
Mig i lugg ;)  .


Heej , idag har de varit en helt vanlig måndag först skola . jag hade bara två lektione för jag var på möte hela förmiddagen ( jag är elevskyddsgrej ) , haha så de va skönt. Men sen efter skolan blev de stalllet. På lektionen så hade vi sittsövning, så jag red barbacka på rafter & så red jag för Sandra på smokey. De va kul ;) . Men efter lektionen fick jag rida igen på min lilla älskling Donald. Jag red med emelie, vi red i paddocken ;). Donald va as duktig´! ;D. Nu ska jag duscha pusshej (L) (;

Riksmästerskapet i helsingborg. Tävling

      Datum: 2010-05-02 | Tid: 20:51:54

Bilder sen helgen.

Hej helgen har varit bäst, I fredags sista lektionen före lunch så hade vi SO. Vi skulle gå en km och bära 10 liter vatten. För att känna hur barn som bor i fattiga länder, som måste gå flera km för att hämta sitt vatten. Medans vi var ute o gjorde de pissregnade ;o ! Men som tur så åkte jag hem efter den lektionen. Så först åkte jag hem och packade de sista o sedan åkte pappa och jag ner till tågstationen.
Där träffade jag alla undebara i trupp3 ;) Så vid 1 åkte tåget i väg mot hässleholm. När vi hade kommit fram i hässleholm så träffade jag min syssling, ;o ! (:. Men vi hade väldigt bråttom så de blev ett litet samtal med henne (;. Sen åkte vi vidare till helsingborg ;). När vi var framme så va de först träning sen på kvällen gick vi "hem" . Vi bodde på en skola i ett klassrum där de fannns as många myror, usch. På kvällen gjorde vi massa saker, vi gjorde massa med Karin/Carl ;).HAHA.
Men sen på lördagen gick vi upp vid 7 ;o , för trupp3 skulle ju tävla ;). Så vi gick till tävlings salen. & sen fick vi vänta tills de var trupp3;s Tävlingen gick inte så bra ;/, Men de var super kul iaf o titta ;).Sen på kvällen gjorde vi två "tävlingar" i klassrummet eller våran ledare hade gjort dem. De va frågor om oss som man skulle svara på . Gissa vem som vann ?, haha , de va jag ;d , sen vann Isabelle andra (L).
På söndagen  skulle vi hem ;( resan hem va lång o rolig :D. Ja och Nhea hade iaf skit kul. HAHAAHAHAHHAHAH.  ÄLSKAR ATT ÅKA TÅG!.