BELLS !

      Datum: 2011-02-28 | Tid: 19:11:18
Hej,
nu har vi precis kommit hem till bella från stallet. Vi red donnie, han gick på tygel och var duktig ! Nu kollar vi lite på tv. Bella sitter här och skrämmer mig och jag blir livrädd varje gång! Men nu tänkte jag visa lite bilder som jag och bella tog förra veckan!


shopping

      Datum: 2011-02-26 | Tid: 19:40:43
hej!
nu har jag gått igenom alla affärer i göteborg "känns det som", men jag har bara hittat en stickad kofta, tröja och örhängen
Men vi ska ner en stund imon igen innan vi ta tåget hem till växjö! Men nu ikväll ska jag ta en liten ansiktsmask (hallon), som jag köpte idag. Jag kanske visar vad jag har köpt senare någon dag. Men imon blir det ingen träning för mig, för jag är hemma i växjö vid sju!

göteborg

      Datum: 2011-02-24 | Tid: 16:36:45
hej !!
nu är jag i göteborg och ska vara här till på söndag. Så imon ska jag kolla runt lite i affärer och se om jag hittar något fint !! Men nu sitter jag och äter godis, vi har precis varit på en restaurang och ätit. Men ha de bra !!  Jusste det gick väldigt bra igår på cupen, det var jätte roligt. Vi kom 1:a och de andra sandsbro laget kom 3:a men det var väldigt lika.

cup imon .

      Datum: 2011-02-22 | Tid: 20:11:29


Hej!
Idag har jag fotat och kollat på film med en kompis. Imon ska jag på (en liten) cup i ingelstad, kommer bli skit roligt eftersom jag kommer spela min första match. Så jag ska upp tidigt imon och nu hade jag tänkt att packa lite. Sen på torsdag åker jag till göteborg. Men jag tror jag tar med min dator dit !!

Minuten

      Datum: 2011-02-20 | Tid: 13:21:29
FOTO/REDIGERING: Isabella Aflaki
Nu har jag tränat, ätit och kollat på solsidan. Men nu ska jag kolla vidare på minuten.
Innan idag var jag med Petra vi gjorde inte så jätte mycket. Men imon ska jag nog vara med bella, så vi hittar säkert på något roligt!

Nytagna bilder!

      Datum: 2011-02-19 | Tid: 18:32:39
Fotograf/redigering: Isabella Aflaki
Fotograf/redigering: Isabella Aflaki

Kusin

      Datum: 2011-02-19 | Tid: 18:15:20
MINA NAGLAR
Hej nu är jag hos min kusin, har sovit här! Igår kollade vi på filmen burlesque. För en stund sen bakade vi vit chokladtryfflar så himla gott! Men nu har min kusin fixat mina naglar, det fick bli mönstret zebra. Blev faktiskt väldigt bra !

MACBOOK

      Datum: 2011-02-17 | Tid: 18:35:23
Idag har vi fått varsin macbook i skolan. Så nu äger jag en sprillans ny macbook !!
Men nu ska jag ner och äta nått, sen ska jag fortsätta leka lite med datorn.


Träning

      Datum: 2011-02-11 | Tid: 19:53:35

Fotograf: jag| kamera: Canon eos 500D

tjo, nu har jag precis kommit hem från träningen och det var riktigt kul. Men det kommer bli en bra kväll framför tvn med godis och sourcream & onion rings! Men nu ska jag ta mig en dusch sen ska jag nog äta lite. CIAO

HAR NI SMAKAT DEN NYA MARABOU CHOKLADEN MANGO?

      Datum: 2011-02-10 | Tid: 17:56:28


Den nya mango chokladen är så god, ni måste smaka den!

Nu sitter jag och lyssnar på musik, måste bara säga att prov perioden är över och det är så skönt !!
Men idag har ja varit på stan med thea och signe, vi gick och kollade lite. Men på sportlovet åker jag till göteborg så det kommer bli massa shopping där! ska vara där från torsdagen till söndagen. Nu snöar det för fullt och jag bara längtar tills det blir sommar.


DONNIE♥

      Datum: 2011-02-07 | Tid: 19:50:58
Jag har fullt upp hela veckan nu!
tänkte visa vad jag gör, det kanske skulle vara lite roligt för er att veta?

Måndag: Rider Donald med Isabelle
Tisdag: Dacke "gymnastik"
Onsdag: Fotboll
Torsdag: LEDIG, kompis eller annat
Fredag: Dacke
Lördag: LEDIG
Söndag: Fotboll

Vi har egentligen inte alls mycket prov när vi väl inte har de. För en månad har vi det jätte mycket, men sedan har vi de knappt. Men när vi väl ha det så är det jobbigt för man måste plugga till allt möjligt, men man får väl börja vänja sig. jaja det matte provet jag hade gjort som jag skrev om förra gången, det gick bra jag fick faktiskt 25/25p och det var första gången jag fick alla rätt så jag är lite stolt! Men idag hade vi so prov, jag vet inte vad jag skrev men jag skrev iaf 4 sidor, jag var så närvös men jag vet inte varför? Men jag känner att det blir lite tråkigt varje inlägg för jag skriver bara om mina prov men det ska jag ändra på. Imon ska vi har stjärnskådning med klassen på kvällen så det blir ingen träning för mig, lite synd faktiskt för jag har inte tränat på rätt länge eftersom jag blir sjuk lite då och då. Men idag har jag ridit Donnie med bella, det var riktigt kul, så nu ska jag och bella ha han varje måndag. Så det kommer bli super! Han var så härlig i galoppen.♥ Nu ska jag kolla på familjen annorlunda.

JAG VÅGADE..

      Datum: 2011-02-02 | Tid: 19:47:58


suddig bild tagen med min Iphone.

..ta hål uppe i örat. Men Jossan höll mig i handen, och jag satt still och darrade. När hon hade skjutit i öronhänget så skrek ja "jätte högt". 'Men det blev bra och jag är nöjd. Idag blev det ingen fotboll för mig eftersom jag är så förkyld. Men vi hade matte prov idag, det kändes som jag kunde nästan allt men nu väntar vi på svaren. Imon ska vi få tillbaka engelska proven, usch jag är så dålig på engelska så jag vill inte se resultaten!