Appar som motiv på naglarna... se&lär!

      Datum: 2011-11-23 | Tid: 16:36:53
Någon frågade om jag kunde lägga upp en snabb film eller nått på hur man gör "appar" på naglarna... jag la ju upp en bild på mina naglar för ett tag sedan om ni kommer ihåg det? Här kommer en liten film... som jag fixade ihop lite snabbt! ↓ "dock inte så lärorik..."
Tack till min kusin som gjorde dom !!

Mysan med sin söta vinterjacka!

      Datum: 2011-11-20 | Tid: 21:43:29
Bilden är tagen med min Iphone...
Var tvungen att visa er hur söt min lilla hund va i sin nya vinterjacka!! ♥

Chokladbollar... lite mer mmm i livet.

      Datum: 2011-11-18 | Tid: 18:07:39
Kolla vilka mumsiga chokladbollar jag bakade ↑

Nu kommer Nhea snart hit och sen ska vi ut och äta något gott med Felicia och Lina! Tror att vi skulle hem till Felicia sen och kolla på film och äta gott... "bra början på helgen♥!"

babbel..

      Datum: 2011-11-12 | Tid: 21:51:21
Kom på att jag inte visat er mina super coola naglar som min kusin målade...

Igår så sjöng jag och mina underbara vänner i kyrkan "Marching for life" en sak som samlar in pengar till sydafrikaner. Det var riktigt roligt, lite svårt att förklara men det var verkligen häftigt...

Idag tävlade jag i gymnastik, det gick bra kan man säga om man tänker på mitt sätt...!

MYSAN !

      Datum: 2011-11-10 | Tid: 18:25:59
Lilla Mysan på bilden, tog lite bilder på mysan när jag var sjuk och hemma " då jag inte hade något liv" , inget jag planerade alltså, bara tog några söta bilder när mysan lagt sig i min säng. Blev absolut inga toppen bilder, men den här får duga!

Idag var jag nere med Signe på stan, dock hittade jag inte det jag letade efter, men fick självklart med mig en varm stickad tröja hem. Nu någon dag ska jag visa er vad jag köpt på sistone, vilket kanske är en kul sak?


Malva II

      Datum: 2011-11-07 | Tid: 14:23:09

Oj inte alls lite bilder... Men nu har ni fått se de flesta bilderna jag tog på Malvis!

Jag är fortfarande sjuk men jag börja bli bättre som tur är, har alltså stannat hemma idag från skolan, ikväll kanske jag och Maya ska till kyrkan vi får se om jag är frisk då!

Porträtt-Malva

      Datum: 2011-11-06 | Tid: 20:58:23
Lite porträtt jag tog på Malva igår. Malva är min bästakompis kusin. Är hon inte hur söt som helst?
Imon kommer mina favoriter upp... !

Inatt sov jag hos Nhea med Signe.. vi hade det mysigt tills natten kom, då jag fick ett hostanfall och fick rejält ont i halsen.. nu mår jag lite bättre, tror inte jag ska till skolan imon. För tillfället myser jag med mysan♥

pannkakor nästa...

      Datum: 2011-11-04 | Tid: 12:23:36
Hej nu ska jag ner och äta några smaskiga pannkakor, idag ska jag kanske fota med min vän isabelle annars tar vi det imon!, Sen ska jag en runda med becca och pappa till vislanda och sen måste jag plugga. Vilket jag egentligen inte tycker man ska göra på höstlovet men måste man så måste man...

Lovet har gått fasansfullt fort vilket inte är positivt på något sätt..