I´II be there for you.

      Datum: 2011-09-26 | Tid: 17:38:54

fredag?

      Datum: 2011-09-22 | Tid: 17:39:55

Tycker inte ni också det känns som fredag? det gör jag i alla fall kanske för att vi va och handlade massa gott till helgen, påvägen till city gross skulle min syster köra, det är nämlingen så att hon övningskör, jag var inte alls rädd...
Imon ska vi ha so prov känns lite tråkigt att förstöra en fredag med prov, men jo, är inte heller så sugen på att plugga ikväll,  så jag tror jag skippar det eftersom vi gick igenom alla frågor igår, men jag måste nog...
Men nu ska jag inte babbla, lite viktig information om de senaste dagarna... hm vart ska jag börja? Tisdag var vi och friidrottade hela förmiddagen med skolan sen var det träning. Igår var jag nog lite små sjuk har jag för mig, så då somnade jag efter ja hade kommit hem!

Kort fattat har jag helt enkelt inte gjort något speciellt de senaste dagarna!

cupcake!

      Datum: 2011-09-18 | Tid: 20:44:28
Det var väldigt gott & mättande! Passade speciellt bra efter en lång ohärlig cykeltur i ösregnet efter en lång träning ♥

hoppning-hästar

      Datum: 2011-09-17 | Tid: 10:03:27
Självklart skulle dom hoppa i ridhuset, det var lite tråkigt eftersom jag INTE kunde fota eller rättare sagt det blev skitfula bilder :( Men nu ska jag iväg med några kompisar! hejdå ha det bra :)

Skogen

      Datum: 2011-09-15 | Tid: 20:05:52
tjena!
Livet rullar på precis som det ska, toppen! Imorgon är det helg, så himla skönt, veckan har gått jätte snabbt enligt mig dubbel toppen!
Har inga planer för morgondagen vilket är väldigt skönt. Idag hade jag dock ett tyska prov som gick sådär eller jag vet inte eftersom inte fått tillbaka det. Konstigt att min tyska lärare gav tillbaka alla andras prov utan mitt!! Annars var skolan förjävla rolig idag, sista lektionen den var trippel toppen!

HÖST!

      Datum: 2011-09-13 | Tid: 20:37:22
Fotograf: Jag | Modell (mitten bilderna): Felicia
Nu är det höst, mysigt!

Min super söta hund!

      Datum: 2011-09-12 | Tid: 20:02:52
En video på min lilla söta hund!
Imon kommer lite höstbilder som jag fotat idag med en kompis, kolla då! Nu ska jag kolla på idol, har någon av er redan fått en favorit av idolerna? :)

Liseberg var grymt!

      Datum: 2011-09-11 | Tid: 11:23:01
ovanför ser ni en bild från balder!!
Igår var jag somsagt på liseberg med mina kompisar och det var så himla roligt, åkte atmosfear.. lite läskigt när man väl väntade längst upp på att släppas men annars var den hur härlig dom helst när man väl släpptes! Nu om några timmar ska jag träna :)

Attitude

      Datum: 2011-09-08 | Tid: 10:56:30
hej, det har inte hänt så mycket nu på länge så jag har inte haft så mycket att skriva om men jag ska faktiskt till liseberg på lördag med Lina, Felicia & Nhea, det ska bli så himla roligt!

Bella bakar!

      Datum: 2011-09-06 | Tid: 21:44:59
Vilka vackra bilder tänker ni nu, jo det är så att mitt objektiv är sönder och jag hatar det för det har varit inne på lagning minst 2 gånger. Det suger när det bara går sönder och min "kära" syster klagar på att jag tar sönder objektivet hela tiden, hon är lite udda den tjejen.
Men det jag ville visa var det jag bakade igår, alltså en kladdkaka & cheesecake med smak av citron och banan med tryffeltäcke. Jag lyckades verkligen denna gången!

Här hemma bakas det!

      Datum: 2011-09-05 | Tid: 15:51:12

Fotograf: Signe Modeller: Jag & Thea
Kände för att lägga upp en bild på mig och min fina vän Thea, nu håller jag på att baka kladdkaka ska även baka en lite speciell cheesecake när jag är klar med kladdisen. Vi ska nämligen ha lite gäster ikväll, så då tänkte jag passa på att baka något riktigt gott! Ikväll ska jag självklart kolla på idol, det är så himla roligt nu!

SHOPPAT- GRANDSAMARKAND!

      Datum: 2011-09-03 | Tid: 21:19:51
Förmiddagen spenderade jag med min underbara vän Nhea vi hjälpte till lite med modevisningen (delade ut goodiebags med hårprodukter i) det var riktigt roligt! Senare på eftermiddagen så åkte jag och min storasyter upp till grand och gick runt lite, var verkligen inte sugen på att shoppa, men när vi väl var där så var det gasen i botten som gällde. Yes, en hel del kläder trillade med hem! super, kolla ovanför på videon där jag visar upp mina ny inköpta kläder.

I.T.S.

      Datum: 2011-09-02 | Tid: 19:43:33
Till slut blev det jag, Thea och Signe som fotade, vi hittade ett grymt ställe! Här ovanför ser ni bilder på oss, imon ska jag och Thea på stan sen ska jag vidare med Nhea och göra en rolig sak, sen kommer väl signe ner en stund med kan jag tro! Imon är det även modevisning och massa annat på stan, så det kommer bli riktigt roligt!

Ellen

      Datum: 2011-09-01 | Tid: 19:15:38
Fotograf: [jag] Modell: Ellen
Hejsvej! Idag har jag varit så duktig att jag städat mitt rum, det händer alltså inte ofta. Jo, jag har faktiskt blivit frisk, toppen! Imon ska jag fota med Thea, riktigt bra start på helgen!