Komfirmationsläger

      Datum: 2012-06-17 | Tid: 11:06:29

Idag åker jag på konfirmationsläger, kommer vara där en hel månad så en hel del saker måste självklart följa med dit. Så nu på morgonen har jag packat det mesta men har en del kvar, bara jag får ihop resväskan!! Är dock jätte trött sen igår då jag var på ledarutbildning med mina kompisar (gymnastik) (det var inte så kul om man säger så), och den kursen var nästan hela dagen. Sen firade vi Diana eftersom hon fyllt år. Så det var massa folk här hela kvällen, men en hel del goda saker fanns det med (vilket inte var helt fel efter den lååånga kursen)! -I


Mot träningen..

      Datum: 2012-06-12 | Tid: 15:52:14
Det började med att jag försov mig till 9 så jag blev en timme sen till skolan, PINSAMT. Eftersom jag har varit borta nu i nästan två veckor från skolan. Men det var inget speciellt vi gjorde ändå, vi har faktiskt inte haft någon lektion idag eftersom tyskan (vår sista lektion) blev intsälld. Nu ska jag mot träningen, jag ska lära mig en helt nytt fristående (det är en dans) och träffa mina kompisar som jag inte träffat på lääääänge.
XOXO -I

RÖD KRÄFTA

      Datum: 2012-06-05 | Tid: 21:39:23
ja, jag har redan bränt mig, även fast jag har dränkt mig i solkräm. Men grejen var den att jag somnade i solen två gånger och efter dom gångerna så ser jag nu mer ut som en kräfta. Men vi har det iallafall väldigt mysigt här nere i spanien och det är som sagt ganska varmt! Annars idag har vi solat, tränat, badat och gått runt lite på stan och bara levt livet. Maten här är sååå god, vilket kanske inte är så bra eftersom jag äter som en jävla häst, kommer även se ut som en efter denna resan. /HÄSTEN

FLYGER TILL SPANIEN

      Datum: 2012-06-03 | Tid: 22:33:45
Imon flyger vi här ifrån till spanien, det ska bli så himla skönt att komma ifrån denna lilla stad. Jag hoppas på att vi får tur med vädret vilket vi aldrig brukar få när vi är utomlands. Men det ser ut att bli runt 28-31°c, och det låter ju super!
Har inte börjat packa, vilket jag ska göra nu när min syster kommer hem. Ska försöka trycka ner massor med sommarfina toppar, bikinisar, klänningar och shorts.