Sofis mode & rosa naglar

      Datum: 2012-03-30 | Tid: 17:52:39
Nu sitter jag och kollar igenom sofis mode medan jag målar mina naglar rosa, väntar även på felicia som ska komma vilken sekund som helst.. sen ska vi vidare till nhea där vi ska ha de otroligt mysigt ikväll.

Använder min nya, gröna jacka.

      Datum: 2012-03-29 | Tid: 21:45:19
jacka-zara / byxor-gina tricot / skor-dinsko
Fick till baka lite prov idag i skolan och jag är super nöjd, har fått alla rätt på mina fyra senaste matteprov, och idag fick jag tillbaka två av dom, så det livade upp min dag. På eftermiddagen så gick jag och Thea ner på stan en runda och sen en liten runda med Nhea.
Ha det bra!!

Min outfit för dagen..

      Datum: 2012-03-28 | Tid: 22:14:30
Det blev en bild på min mysiga tröja som jag hade på mig idag, den kommer från bikbok och köpt för ett bra tagsen. Men tröjan är skön och lätt att dra på sig, en halvkylig dag.
Hemma från träningen nu och har precis ätit kantarell och räk soppa med vitlöksbröd (mumma) och duschat, nu är det nog dags för mig att sova. Hejsvej

Det jag köpte i göteborg..

      Datum: 2012-03-28 | Tid: 17:04:58
Här kommer en video på mina senaste köp.. fick dock inte med bikinin, jeansen.. Men kolla gärna!

SMILE

      Datum: 2012-03-27 | Tid: 21:49:46
Fotograf: Signe | Modell: [jag]
Nu är jag redan ganska trött har tränat idag, och nu har jag kollat på top model, heja heja heja KLARA!
har haft det ganska stressigt de senaste dagarna så det är därför jag inte hunnit ta bilder på kläderna jag köpte i göteborg (okej där ljög jag lite). Jag har njutit av de underbara vädret här i Växjö och haft lite plugg = levt livet. Men imon ska jag nog hinna lägga upp bilder på mina köp, Kramar från mig.

SHOPPAT..

      Datum: 2012-03-26 | Tid: 21:36:54
(se upp för intressant bild)

Nu är jag hemma från göteborg, och vi har haft det jättebra! har shoppat en hel del och träffat en kompis osv.. imon ska jag visa mina köp från göteborg. Jag är jättenöjd med allt och glad eller inte så jätte glad nu kom jag på för imon har jag både bokredovisning (inte klar "whoops") och matteprov vilket jag även hade idag med. Men idag gick det bra, imon vänta den svåra delen mumms (nej). Imon blir det hela 20°C här i växjö.. åå så skönt!

Höjdpunkten

      Datum: 2012-03-25 | Tid: 10:48:50

Nu har jag precis proppat i mig en hel del frukost.. Så himla gott, eftersom det är våffeldagen idag firades även det med en mättande våffla!! Senare ska vi ner på stan på en shoppingrunda sen bär det av hemåt, i hopp om att inte tåget är ersatt av en buss.

 


På tåget mot Göteborg

      Datum: 2012-03-24 | Tid: 12:48:51

Åå va jobbiga sj är, det började med att vi fick åka i en ersättnings buss istället för vårt tåg till limmared, men nu sitter vi äntligen på tåget mot Göteborg, just nu är vi i Borås så det är inte så lång tid kvar!!


bilder från resan

      Datum: 2012-03-23 | Tid: 19:34:16
himla söta bilder på oss.. men kul var det och fint med. Men ikväll packar jag väskan för en mysig helg i göteborg på hotell med god hotellfrukost mums, nä men jag ska dit, det blir nog en del shopping och annat roligt!

super duper coolt, antar jag?

      Datum: 2012-03-22 | Tid: 20:30:15
Nu sover min fot.. det känns så här: kdfbosefdfnoadnfnd.. alltså lite obehagligt.
En tripp till isabelle blev det för mig idag, riktigt mysigt, vi pratade massa skit och bakade en rosa tårta, som innehöll vaniljkräm, tårtbotten, grädde, maränger, strössel och sylt - gott. Vädret har varit så underbart idag, solen har tittat fram och det har varit en fin vårdag. Imon är det lovat ännu finare väder, det är skönt med varma dagar.

Lite från mig..

      Datum: 2012-03-20 | Tid: 19:57:04
[bilder från instagram]
Har fyllt på min garderob med dubbelt så mycket som jag hade innan [fått från min syster] och det känns jätte bra. Har även köpt några nya plagg, vilket jag tänkte visa imorgon! Nu är jag trött efter ett litet danspass så nu ska jag bara slappa.

Söt klänning med guldkedja

      Datum: 2012-03-18 | Tid: 19:54:29
(sommar bild, på min favorit klänning)
Innan idag tränade jag och det var kul, jag lärde mig en ny sak, vilket var roligt. För om 4 veckor ska jag tävla i gymnastik, och det är inte alls ofta man gör det, så det ska bli jätte roligt!
.
Nu ska jag och pappa sätta oss och kolla på en bra film, men chips & dipp (dregel).
.
Imon är det som sagt studiedag för mig, det är så himla bra med sånna dagar ibland då man är helt fri, så då behöver jag alltså inte sätta på något alarm vilket kommer kännas awesome!

Vinn ett iphoneskal/tillbehör

      Datum: 2012-03-17 | Tid: 21:15:04
Nu har du chansen att vinna ett iphone skal/tillbehör för max 500kr från iphoneskal.se!
.
Titta ut det skal du vill vinna på iphoneskal.se till värde av max 500kr.
.
Du måste lägga upp ett inlägg på din blogg, där du motivera varför du just vill vinna det skalet du valt.
I samma inlägg måste du länka till min blogg [isabellaaflaki.blogg.se] & iphoneskal.se samt till den produkten du vill vinna.
.
Det sista du måste göra är att länka till inlägget på din blogg i kommentarsfältet nedanför, och till produkten du valt från iphoneskal.se


Tävlingen avslutas 13/4

Denna tävlingen arrangeras i samarbete med bloggtävlingar.com och sponsras av iphoneskal.se

Why so serious?

      Datum: 2012-03-17 | Tid: 18:09:06
Fotograf/redigering: [jag] | Modell: Stina

Ikväll ska jag vara hemma och mysa med god mat och annat kul. Kom på att jag har studiedag på måndag, så jag slipper alltså vara depping imon för att det är söndag och sista dagen innan skolan sätter igång igen. Så på måndag ska jag träffa min bästis isabelle, och det är inte ofta vi träffas, så det kommer bli en riktigt bra måndag!

Min isprinsessa!

      Datum: 2012-03-16 | Tid: 15:32:02
Fotograf/redigering: Isabella Aflaki | Modell: Signe
Har precis kollat på när min lilla isprinsessa åkt på isen, ikväll ska vi chilla hemma hos signe. Bilden ovanför tog jag lite snabbt på signe idag, lite speciell men cool.

Välkommen till min garderob...

      Datum: 2012-03-15 | Tid: 22:01:48
Översta tröjan kommer från monki, mittersta från gina tricot & linnet från h&m.
Detta har tillkommit i min garderob nu under veckan, riktigt fina. Koftan är från gina tricots sport collection, och jag är jätte glad över att jag hittade den nu när jag var borta, för här i växjö har dom inte fått in den [vilket jag har sett].

Tillbaka

      Datum: 2012-03-15 | Tid: 11:08:34
Redigering/fotograf: [jag] & lilla mysan på bilden.

Ville bara säga att jag är tillbaka, så nu blir det mer uppdatering. Jag hade iallafall en väldgit bra resa med mycket skojsigheter, det blev bara lite problem med bussen på vägen hem, så vi fick byta och massa krångel så vi fick sitta i bussen i flera timmar.. inte så kul, men nu är jag iallafall i hem. Och hem kom jag till en fin vårdag i växjö.

Trött

      Datum: 2012-03-10 | Tid: 18:28:04

Är väldigt trött nu efter en lång härlig dag på isen, vi har precis fräschat till oss med en varm skön dusch. Ikväll ska vi mysa med tacos och annat gott,


Himmelriket

      Datum: 2012-03-10 | Tid: 14:53:21

Nu är jag på en shoppingtur med Signe och Alicia... Mysigt ! Innan idag åkte vi långfärds skridskor, det var riktigt roligt.


FJÄLLEN

      Datum: 2012-03-09 | Tid: 19:35:25

Hej, jag är i fjällen med min bästis & vi har gjort så himla mycket redan bl.a. Åkt skidor, åkt hundspann, shoppat, åkt scooter m.m. Vi har det i alla fall bra, lite kallt dock, men det var iallafall riktigt mysigt att åka skidor, vi åkte lite i alla backar och hoppade vilket var jätte roligt !!


Tävling på G

      Datum: 2012-03-07 | Tid: 17:18:34

Hej har en tävling på gång, som jag hade tänkt ha här på bloggen. Mer information om det får ni när jag kommer hem från skidresan, alltså i början på nästa vecka. Så håll hållkoll nu så ni inte missar tävlingen.

En kamera hänger med till fjällen iallafall, så bilder kommer ni förhoppningsvis få se när jag är hemma, nu ska jag packa det sista sen åker jag, kommer fram imon [vi åker i 14 timmar] inte något jag gillar men jaja ska försöka att sova en hel del av resan för annars kommer jag må illa och spy [vilket jag helst vill undvika]. Men jag kommer alltså inte blogga nu fram tills på måndag, ha det bra!!

PACKAR & TOP MODEL SVERIGE

      Datum: 2012-03-06 | Tid: 19:25:47
Nu sitter jag och packar inför min lilla skidresa medans jag kollar på top model. Jag åker imon, jag och min vän kommer nog ha det jätte bra!! Kameran ska nog inte med, eller jag vet inte riktigt, det skulle vara roligt att ta massa fina bilder, men en systemkamera är ju rätt klumpig så det är kanske inte bud på det. Men jag får se om jag ta med mig en liten kamera eller nått. Nu ska jag fortsätta med mitt..

Guldvärd.

      Datum: 2012-03-06 | Tid: 16:10:32
Från iphonen [jag & min sötis]
Nu ska jag cykla iväg mot träningen med nhea, så nu har jag lite bråttom, men idag på morgonen var jag iallafall hos tandläkaren, hon tyckte inte jag skulle ha tandställning för att jag hade så fina/perfekta tänder? hon måste sett fel, mina tänder är långt ifrån perfekta HALLÅ? men jag ska iallafall på en till undersökning nu i mars då de ska ta ett beslut. [hoppas hoppas hoppas på tandställning, eller iallafall något som kan rätta till mina tänder]

Jag som liten!

      Datum: 2012-03-05 | Tid: 20:19:43
Bilder med jätte dålig kvalite, men det är iallafall bilder på mig när jag var liten , på första bilden ser det ut som om jag har underbett men det har jag INTE [ville bara tala om det] !

Gör dina egna shorts!

      Datum: 2012-03-05 | Tid: 18:12:42
1.
2.
Nu har jag klippt av två par byxor till shorts, de första paret är lite tightare än andra paret som sitter lite lösare. Men jag är inte klar än med shortsen utan jag ska antingen sätta på nitar eller göra nått annat med dom, tror de kan bli riktigt snygga till sommaren.

hej fina läsare!

      Datum: 2012-03-05 | Tid: 11:06:14
Fotograf: Thea | Modell: Isabella

Nu sitter jag här i min mysiga skola med mina söta vänner, jag har inga planer för dagen utan det blir som det blir -skönt-

Vackerstore.se

      Datum: 2012-03-04 | Tid: 19:52:23
Hej, tipstipstips, hittade en jätte bra hårvårds hemsida [länk], som jag fundera beställa något från. De verkar sälja hur mycket bra som helst för håret, har även hört andra prata om det och det verkar vara bra produkter, så jag ville även tipsa er läsare! Nu när jag har kort hår vill jag kunna skydda mitt hår från det mesta eftersom jag verkligen inte vill klippa det ännu kortare nu på ett tag p.g.a. slitet hår eller nått. så någon prudukt från dom skulle passa perfekt. Så nu ska jag fortsätta att kolla runt på hemsidan..
Hejdå!

Några dagar kvar till..

      Datum: 2012-03-04 | Tid: 19:19:12
[bilden tog jag i somras]
Nu är helgen över, vilket betyder att jag och min bästis snart ska i väg på en tripp till östersund för att åka skidor, vilket inte låter fel. Men det betyder även att det bara är en dag kvar till att jag ska till tandregleringen som ska ta beslutet om jag ska få tandställning eller ej. -h-ä-r-l-i-g-t-

Klänning med krage - H&M

      Datum: 2012-03-04 | Tid: 12:46:06
Denna söta klänningen var det som jag beställde från h&m, den kommer passa perfekt till sommaren!
Nu ska jag träna.

nyklippt & godnatt!

      Datum: 2012-03-03 | Tid: 23:07:32
Jobbade ett pass efter jag hade gått en runda på stan med felicia, sen så klippte jag mig och fixde till mina ögonbryn! Nu hade jag tänkt mig att mysa ner mig i sängen och sova, för jag är så fruktansvärt trött men ha det bra!

Min mysiga morgon!

      Datum: 2012-03-03 | Tid: 12:14:01
Vaknade vid 8 idag, så jag stoppade i mig lite god frukost och försökte plugga lite matte, nu ska jag ut och fika!

En otroligt bra fredagkväll!

      Datum: 2012-03-02 | Tid: 21:41:27
Allt är dock inte framdukat på bordet på bilden men så här såg mitt kvällsmys ut!
Det var så himla gott, det här borde vi äta oftare här hemma tycker jag iallafall. Så min fredag blev alltså super bra, nu har vi även kollat på lite bilder från sydafrika som min storasyster tog när hon var där. Hon hälsade på ett barnhem och barnen var megasuper söta (jag blev helt enkelt förälskad)!!

Vattendroppar

      Datum: 2012-03-02 | Tid: 18:43:44
Fotograf: [jag]
Idag har jag fotat min söta kompis stina, mysigt i det sköna vädret! Idag fick jag hem första saken jag beställde från hm, det var en jätte söt klänning i samma modell som min marinblåa med stjärnor om ni minns den, fast den här är i färgen smutsrosa, den är jätte söt ska visa er den imorgon!

Kvällens tips!

      Datum: 2012-03-01 | Tid: 21:46:30
Dom här chipsen med smak av kebab är så himla goda, ni borde verkligen smaka dom. Om ni gillar kebab, vitlök och sånt kommer ni älska dom! 
Känner mig redan lite bättre, vi får se om jag stannar hemma från skolan eller inte imon /godnatt bella !

TRUE!!

      Datum: 2012-03-01 | Tid: 20:24:40
Å detta är så sant, tyvärr.

Jag har nog blivit lite sjuk igen känner jag, hostar lite då och då och är lite förkyld (jobbigt!) Men jag ska försöka att bli bra tills imon (lycka till).
Men ni få ha en super bra kväll, nu ska jag äta god mat!!

dnakfbrkjrfs<- så ser min mobil ut just nu.

      Datum: 2012-03-01 | Tid: 10:46:00

Japp som ni läste där uppe, jag tappade alltså min mobil här hemma på vårt stengolv, men det var väl min tur. Men jag ska försöka byta glaset och fixa till det.