Thanks a lot

      Datum: 2013-02-24 | Tid: 02:42:00

 

Igår hängde jag hos mally, på kvällen gick vi bort till condeco för en kvällsfika med andra kompisar! Sov även hos maya. 

Nu ligger jag här ensam i mitt tomma hus, har kollat på revenge (så himla bra), synd bara att det är lite läskigt eftersom jag är en sån mes när jag är själv. Lagade faktiskt kvällsmat själv, blev västkustsoppa med räkor och keso med vitlöksbröd. Vilket var väldigt gott, nu ska jag kolla vidare. 
Thanks a lot - nej jag var inte seriös


Feb. 23, 2013

      Datum: 2013-02-23 | Tid: 22:49:59


Hotellet

      Datum: 2013-02-20 | Tid: 22:37:11
Middag-pappa & becca
Hallå där
Pappa visar hur man putsar skorna. 
Jag med en utav mina nya tröjor.
Mot stan
Min frulle
Ligger och chillar i vår mysiga svit. Kom hit till Göteborg i söndags, har mest hängt med pappa och becca, tränat, hängt på stan, shoppat och fikat.
 
Idag vaknade jag vid nio för att sedan gå ner och äta frulle, finns så mycket at välja på vilket är farligt för mig. Smakar liksom lite på allt, efter frullen gjorde vi oss iordning för en runda på stan. Köpte några blusar, jättefina. Men hittar inte odd molly blusen jag letar efter, vilket är så syyynd.
 
Träffade även Sarah. Vi hängde lite på stan, fikade och snackade. Ikväll åt jag, pappa och becca middag här på hotellet, det är så kallt ute, därför föredrog ingen av oss att gå ut och äta någon annanstans. Nu ligger vi och kollar lite tv och äter gott. 

Yesterday

      Datum: 2013-02-16 | Tid: 12:56:45

Igår chillade jag här hemma med S och N, som också sov här inatt. Cozy

Har precis ätit frulle bestående av kvarg och smoothie, förvånad nej. Nu ska jag ett varv runt sjön med F och sen vidare till subbis med B.

Pusssis


Ny favorit💕

      Datum: 2013-02-16 | Tid: 12:40:14

Har införskaffat mig en ny favorit i garderoben! Så himla mysig och simpel men ändå väldigt söt'


JUST DO IT.

      Datum: 2013-02-07 | Tid: 16:59:21
(sommar och sol, å vad det är bra)
____________________________________________________________________________________________
Funderar starkt på att skaffa gymkort någonstans men är osäker på vart? Antingen nordic club eller simhallen hmm... Vill verkligen börja kötta nu efter denna deppiga vintern. Har faktiskt aldrig ägt ett gymkort (haha sorgligt men sant), eftersom jag har tränat annat.. men nu är det fan dags att ta tag i det på riktigt. 
 
Annars? jo jag chillar! Har snart klarat av den långtråkiga vintern och ett nationellt prov. Duktig du är. Tack.

Let her go - Passenger

      Datum: 2013-02-02 | Tid: 00:31:00
                                                                                        
Ville bara tipsa er som missat (inte för jag tror att det är många) den mysiga låten Let her go - passenger, en favorit jag haft ett tag nu. Grymt att den toppar spotifylistan, så det ska vara.
 
Har varit sjuk på sistone. Ja, anledningen till varför jag har bloggat. Därför har jag bara chillat här hemma, med god mat vi testade även göra "dino". Nä det hette inte dino, men har för mig det var ett liknande namn. Det var någto konstigt namn i alla fall. I vilket fall som helst så var det kiwi, banan, hallon, jordgubbar med ett tjockt lager vitchoklad, sen in i ugnen och ut. Enkelt och gott, precis som det ska vara.
 
EDIT: Gino hette det, nära. Längtar till frullen imon.