Toorsdaag.

      Datum: 2010-04-30 | Tid: 11:51:25


Idag efter skolan följde jag & signe med thea hem , vi hoppade på studsmattan &  fotade mkt. HAHAH vi gjorde en liten "smak lek" med ;) . På kvällen va vi ute o de va riktigt kul , sune är söt., hennes katt då :)  Men bilder kommer sen idag nästa vecka ! Är borta hela helgen i helsingborg på tävling så jag hinner inte lägga in nått men de kommer massa på måndaag ;D !


onsdag ! ;D

      Datum: 2010-04-30 | Tid: 11:41:34

Hej idag är de onsdag , idag efter skolan gick jag ner med min dumma syrra på stan. Vi hittade 3 par byxor till , mig ;D . Har inte hittat byxor på ett år ;o ! Men sen efter åkte jag på den sista träningen inför tävlingen ;).
pusshejj !

hhej, stan :D

      Datum: 2010-04-27 | Tid: 19:08:23minbild.

hhej. ;D
Idag på rasten så blev linnea äggad med typ 20 ägg ;o , stackarn (; , Men efter skolan gick jag ner på stan med Maya & Nhea , vi kollade runt lite. Jag hittade 2 linnen på hm och nhea o maya hittade 1 linne (; Sen efter stan gick jag hem & då frågade ellan om jag ville träffas. Så hon kom till mig ;D  Men nu när jag kom in har jag duschat o så ;D.

erica♥


godiis ! ;)

      Datum: 2010-04-26 | Tid: 21:24:12Hej .
Första dagen  med lugg i skolan ;o , först kom jag till skolan med luggen uppsatt sen tog selma mitt hårspänne ;/ ,. så jag fick gå med lugg i skolan ;//, HAHAH. Men dagen började rätt segt men vid lunchen gick jag och Fia ner på stan o köpte 1 kg godis ;o
HAHAAH. vi åt inte upp allt, ! Men efter skolan va de ridnig o jag cyklade till stallet idag på bara 20 min (Y)
Det var hoppnig riktigt kul men jag är ju inte så bra på hoppa ;) , haha Alexandra & Elsa gick runt o skrattade för att Donald (min polle) fes en stor braakare när jag hoppade ;D .
Sen hände de en  massa roligt med petra, frida, & hanna , sen kom lina & evelina med :)


älskling (,

      Datum: 2010-04-25 | Tid: 18:34:05

så blev de när jag hade klippt de , jätte kort ;/
Men jag har flätat luggen ;D , ! 

Hej idag så cyklade jag o bella till stallet vid halv 12 eller nått , så red jag donald barbacka i skogen o han skakade rätt mycke med huvudet (han har typ en "sjukdom") så de blev lite läskigt. Men han är iaf bäst! Sen åkte bella hem o jag stannade kvar så jag var typ mest med Hanna, Evelina, Petra & Naima ;D, sen kom de massa andra o vi satt o kollade på någon tävling i ridhuset.


vouge ; D , tror jag de stavas.

      Datum: 2010-04-25 | Tid: 18:24:27

; D¨

Hej idag var jag nere på staan först , för jag skulle klippa mig. Jag klipper mig på vouge, dom är bäst ! (;
Sen kom bella o då fick hon vänta på mig . Och så skulle jag klippa lugg då för jag ville se hur jag blev i de, o de kan jag säga att de va riktigt fult. så nu försöker jag sätta upp den o sånt  men de går inte så bra ;/ , O nu ska jag sofia & bella ut o plocka grodyngel, HAHAHA. Men ikv ska jag o bella sova över (L) (;

KLIPPPA MIG !

      Datum: 2010-04-24 | Tid: 12:12:05
Idag ska jag klippa mig´, ja vene hur de kommer blir, men de kommer in en bild sen på de (;. JAG SKA NER PÅ STAN OM EN  HALVTIMME  O SEN KOMMER , BELLA. /om de är någon som vill träffas så smsa (; skriver mer sen (L)

vädret ;o

      Datum: 2010-04-23 | Tid: 20:00:58

Heej ,!
Först skolan sen till de där huset (; , sen träning. riktigt kul ! , sen hem o först började de blåsa som fan sen små regna o sen hagla. HATAR hagel gör ju piss ont o få på sig ;o! HAHA , så jag o nhea fick söka skydd ; D Men imon ska jag klippa mig få väll se hur de blir ; D    

ps. ny header tröttnade  på den andra (; , tack alma !      & kolla in min nya "signatur" ,haha ; D  

Thea today (;

      Datum: 2010-04-22 | Tid: 18:42:26
HAHA finast ; D !

De blev ett litet skol inlägg idag. Först hade vi engelska prov sen gympa, innebandy. as kul ( : jag gjorde ett mål ! Men sen så efter skolan  cyklade jag o thea hem till mig , så fotade vi lite. och HOPPPADE på studsmattan ! , jag klarade att ställa en volt, haha jag är lite seg (: Men de va roligt . /                                                                                                                 


bella jag älskar dig  !

Hej (;

      Datum: 2010-04-22 | Tid: 13:41:54

hade bara den här bilden,  (; !

Nu sitter jag i skolan och ska ha tyska om tio minuter vi ska ha prov på 20 meningar ;o ! .,hjälp ! skriver mer ikväll puss hejj  (L) (:

onsdag ! (;, jag på bilden (A)

      Datum: 2010-04-21 | Tid: 22:08:25

HAHAH , ! ;D

Hej , idag är de onsdag & sista lektionen var slöjd vi har syslöjd och jag fick sprätta 2 gånger ;o ! haha , så bra som jag är på sy ! (Y) Efter skolan gick jag ner på stan med den bästa bella ! Vi kollade runt lite oså , sen så vare träning & nu sitter jag här trött som vanligt. Fast nu har jag precis kollat klart på andraavenyn o jag lääängtar tillls nästa avsnitt (; ! . Men imon kanske jag ska jag fota med thea så isf så kommer de kanske upp några bilder ; D ! 

svårt med rubrik ;/

      Datum: 2010-04-20 | Tid: 19:58:08


Älskar Älskar Älskar Älskar Älskar Älskar Älskar Älskar Älskar Älskar

hheej , dagen började segt men blev bättre, mkt skratt idag, iaf på träningen. Hahah mitt fel (; Men skolan va helt okejj ,  tis är bäst  !  Men nyss kom jag hem från träningen o nu sitter jag här o äter, men har inget o skriva om så puss ! (;        


söndaag ;( (L)

      Datum: 2010-04-18 | Tid: 19:57:37Usch jag hatar söndagar !. Men idag har de varit en rolig & lång söndag . Vaknade ca.7 sen så fixade jag mig vid 8 mötte jag petra så cyklade vi till stallet . Vid tio var de barnkalas i stallet o vi hjälpte till, roligt .
så skulle petra byta om o då vare en låda som låg där & då lyfte jag på locket o de va as tungt ;o , sen så kom en jävla katt o typ hoppade upp på locket som var öppet o de bara trillade igen o så hade jag mina fingra där så jag klämde mig  de gjorde as ont ;( , så nu har jag jätte ont + att jag hatar katter.
Men vid ett red jag min polle , världensbästa de var jätte mysigt!
Men nu är jag lite trött och har ont.           
                                 hoppas ni orkade läsa de .  Men ha de bra . PUSS (;


;D. Tävlat,.,, 1

      Datum: 2010-04-17 | Tid: 18:22:57


jag står på händer hade ingen annan . !

Idag har jag varit i Vetlanda på tävling hela dan , vi samlades klockan 7 ;o!
Men de var iaf skit roligt men de va jobbigt o vänta ;/ !! Men vi kom 1 i fristående & 3 om man lägger ihop alla poäng , yyyeeeea. 'nu är jag lite trött oså o de var jätte kul på hemvägen i bussen (;
Jag har igen bild sen tävlingen ;( .


tjooo (; !

      Datum: 2010-04-16 | Tid: 20:19:30

SAKNADE ! , MINA ÄLSKADE ÄLSKLINGAR PÅ BILD ;D ! , fin bild , ja vet (; !

Hejj , Idag har de hänt rätt mycket ,  skolan ;/ sen följde jag Nhea & ...... med till en fritidsgård som kanske inte var jätte roligt men de var väl okejj (; , vid kvart över tre cyklade jag o nhea till träningen. träningträning...  Så imon ska vi tävla i vetlanda .yeesas ! Men nu sitter jag här & snart ska jag packa ihop alla grejer oså till imon !                                                 puss  , ni är bäst !  ;) <3

ttoday (/;

      Datum: 2010-04-15 | Tid: 15:41:39


Idag hade vi först gympa, sen tvvå engelska prov (;, det gick väl bra. Sen massa annat segt ,
Nu sitter jag här o snart ska jag ut .......... , men längtar längtar till helgen för då är de tävling igen , (gympa)! Men ni som kollar på andraavenyn , tycker inte ni de har blivit lite segt nu?. För de händer inte alls mycket. 
Fast självklart är de fortfarande en favorit ! (:


Heej !

      Datum: 2010-04-14 | Tid: 22:37:38

Fotograf: Kusin , Modell: Jag .
Idag hade vi matte prov igen ;/ , det gick väl sådär (; , Sen kom jag hem från gympan nyss , det var kul ! , Men nu är jag super trött så de här blir inte alls ett långt inlägg (; !

Heej (L)

      Datum: 2010-04-13 | Tid: 20:11:24

Ja har inga bilder ;/ , men om de är någon som vill fota någon dag säg till !

Hej ! idag har de varit min lyckodaag eller iaf en roligdaag (:
I skolan så hade vi typ en grej som hette tekniksexan o så var man två o två jag och elin o jag blev , HAHAH de va typ frågor vi skulle svara på ,t.ex, vad betyder A som står på brunnar. Jätte konstiga , men jag o elin vann ;o , hahah. Sen fick vi tillbaka no provet , & de gick tydligen rätt bra för mig ;D ! Sen så är de jätte varmt nu tycker  jag. ÄLSKAR ;D
Men sen vare träning så träffade vi "söder tjejerna" på vägen så jag & Nhea cyklade med dom <3 , i slutet av träningen pratade vi om helsingborg LÄNGTAR ännu mer nu !!. Men i helgen ska vi iaf tävla i Vetlanda (Y) :)
Oj , de här blev ett långt inlägg (; ! , hoppas ni orka läsa (:

HEJ ! (: , bildbrist -

      Datum: 2010-04-12 | Tid: 21:07:09

HAHAHAHAHHAHAHAH , jag har typ inga bilder (: ,
Idag var de skola o något matteprov som inte alls va lätt (; haha  , men de sög o imon ska vi börja med rapport igen ;s , hatarhatar. Men jag red iaf idag på min söta Donald ! (L) o träffade massa folk i stallet (:

MEN PUSSHEJJ (L) (;


Hej

      Datum: 2010-04-11 | Tid: 17:15:08
Nu sitter jag här och jag har ridit Donald , & emelie har super söta kaninungar kanske kan visa någon gång för de klart jag ska fota dom små gullepluttarna ! jag och bella sovöver inatt me mysigt vare ! pusshejj (L)

sistersslover.blogg.se

      Datum: 2010-04-10 | Tid: 11:47:09
Har ingen bild ;/

Hej , nu sitter jag här med bella, den "tävlingen" jag pratade om var en tipstävling , jag undrar om ni har något förslag om vad  jag kan ha för "bild avslut, som en signatur" , den som har den bästa ideén kommer jag skriva om och länka i ett inlägg , (;, SKRIVSKRIVSKRIV ! kul om alla kunde vara med och ge ett förslag =)

bellornas nya blogg : sistersslover besök gärna ! (;
hejjdå ! (:,

VÅR ! (;

      Datum: 2010-04-09 | Tid: 19:34:44


 
Hej
IDAG tog jag NYA bilder eller typ fem när jag kom hem från skolan på blommorna,(; !

Men nu har jag varit o tränat & jag är TRÖTT ! Men nu ska jag till Bella ska bara packa o lite så (;
ikv tror jag vi ska se på talang , tyckeer de är så kul med talang (; ! , hahah .
"tävlingen" kommer upp imn ist hinner inte nu, sorry! ;/


Fan !, ;(

      Datum: 2010-04-08 | Tid: 22:45:11

 


Hade ingen annan bild så fick ta en ny (; !

Hej ! :)
Idag har jag varit ute o fotat i trädgården typ hela dagen för vi har fått upp as många blommor (:
Men sen när jag skulle lägga över bilderna på datorn så raderades bilderna på något sätt , o inga kom in på datorn ;(( så jag blev as sur ! ;) 
Men sen gjorde vi våfflor , super gott (; , sen har jag typ pluggat till NO provet imon om kroppen & jag hatarhatarhatar NO , för de är så himla tråkigt ! hihih (;
ps. Imon ska jag lägga upp en tävling men ja vet inte om ni kommer gilla tävlingen o om några kommer vara me för jag har så lite besökare men jag ska iaf prova ! (;
                                              
                                                               HA DE BÄST ! (;


helllo! (;

      Datum: 2010-04-07 | Tid: 22:44:49


En bild som jag tog i sommras , som jag gillar (: !
 

Hej idag har världens bästa signe fyllt år ,GRATTTTIIIIS  !  så vi sjöng för henne i skolan både på svenska o tyska ;o(våran slöjd lärare är tysk)

Idag har skolan varit helt okej , efter skolan gick jag o sofia ner på stan , på hm träffade vi Signe & Maya . så vi gick tillbaka till skolan med dom o spelade pingis . Vi typ träffade någon som hette Fabian ty tysk ;o haha, han va inte bra på pingis ! inte för jag är de då (; Men efter gick jag hem o fixade mig till träningen sen cyklade jag till träningen med Nhea (: Sen skulle vi ju cykla hem efter träningen vid 9 typ o de va as läskigt ;s !


Hej , idag kommer en bild bomb (L) !

      Datum: 2010-04-06 | Tid: 21:22:34
Här kommer bilderna : från igår o idag (;
Idag efter skolan så fotade jag o maya , sen kom bella o då gick vi hem till mig o åt o sånt (; !
Blev lite bilder på Thea, Signe & Nhea  också (L)

Idag hade vi iaf rapport redovisning , jag var nr.3 , så jag slapp att redovisa för 5:orna för dom kom typ när nr.6skulle redovisa eller nått. Men de gick ju rätt så bra iaf men de va läskigt ;s !

Om de är något ni vill att jag ska skriva om eller göra , t.e.x.  som skriva lite om min kamera eller nått .

maya , :) tvvå bilder

      Datum: 2010-04-05 | Tid: 20:40:01

Foto: Maya Svensson                             Modell: Isabella Aflaki (jag)


Foto:Isabella Aflaki                                       Modell:Maya Svensson


 
Hejj idag va jag hos Donald igen (; , jag red i skogen med emelie jätte mysigt ,!
När jag kom hem åkte jjag till mayya den bästa , vi fotade å sånt kul . vi ska fota imon me , så jag lägger in maasssa bilder imon från både idag o imon (L)
Imon börja skolan igen ;/ , Vi ska ha rapportredovisning , jätte läskiiiigt äre ;s , vi få vääl se hur de går (L) ,P.s. Men nu är jag med i tävlingen de står om där nere . så gå in o rösta på den DU tycker är den finaste , ! (;
 http://sussisliv.blogg.se/2010/april/rosta-pa-din-favorit.html#comment .
Pusss (L) !

Hej hej (:

      Datum: 2010-04-04 | Tid: 17:15:23


Foto: Isabella Aflaki

Nu har jag varit o ridit på min undebara foderhäst
(bild,kanske inte världensbästa bild men världens bästahäst.(; )

Jag har fortfarande inte fått in bilderna sen igår ;/ !.

Men jag är jätte glad för att antal besökare har ökat på min blogg
&
jag tycker att de är jätte kul att ni tittar & läser & kommentera min blogg så fortsätt med de (;!

fotorunda (; !

      Datum: 2010-04-03 | Tid: 19:49:51


(hihih bilderna)  (; !

Hej, ! (;
Igår fotade jag me bella o ellie ,(bilder) Men igårkväll/natt så sov jag hos Bella vi hade de jätte mysigt, på kvällen kollade vi på någon läskig film ;s , men sedan så pratade vi om massor oså (; !
Idag har jag & min kompis fotat, mkt, det blev en helt okejj fotorunda , några bilder blev fiina o vissa lite sämre !
Bilderna kommer sen har inte dom på datorn än,.  
PUSSHEJJ (L)

Tävling.

      Datum: 2010-04-01 | Tid: 21:14:18
Hej !
Nu är jag med i en tävling med temat VÅRKÄNSLOR ! :)
Jag tävlar om ett UV-filter eller Diffuser. (:
Den jag tävlar hos är http://sussisliv.blogg.se i samarbete med http://fotofyndet.se.


Foto Isabella Aflaki


En bild jag tog i sommras, som jag blev rätt nöjd med.